Гала напълно е сменила физиономията си през лятото, доказват последните тв

...
Гала напълно е сменила физиономията си през лятото, доказват последните тв
Коментари Харесай

Естетичните корекции превърнаха Гала в копие на дъщерята на Стоянка Мутафова-Муки

 Гала изцяло е сменила физиономията си през лятото, потвърждават последните тв изяви на водещата.

Не е ясно какво е правила с външния си тип звездата на Нова тв, само че сега не наподобява на себе си, а по-скоро на дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки.

Водещата на " На кафе " се завърна в ефир след месец и половина лятна отпуска. За това време тя е съумяла изцяло да обнови визията си, а разликите сред типа ѝ " преди " и " в този момент " бяха изключително впечатляващи в събота вечер в шоуто  " Маскираният артист ". Много феновете споделиха пред  " Уикенд ", че им е било мъчно да разпознаят русокосата жена от детективския панел в общите проекти. Едва когато показвали в непосредствен проект, осъзнали, че е Гала.

Не един и двама я оприличиха с Мария Грубешлиева-Муки. Елементарни съпоставения с случайно открити в интернет фотоси на дъщерята на Стоянка Мутафова демонстрират, че сходствата в нейната визия и тази на Гала не са едно и две. На първо място това са прическите – и двете са с руси дълги коси на талази, разграничени на междинен път. Формата на лицата също е сходна, има аналогия и в очите и устните, та даже в грима.  " Направо са като сестри! ", дивят се почитатели на двете дами. Едно от дребното неща, по които те се разграничават, е формата на носа –на Гала е прав, а на Муки е по-скоро чип.

Не е ясно дали приликата с Грубешлиева е търсена. Със сигурност обаче предишната Гала лека-полека изчезва, с цел да отстъпи място на напълно нова по осанка жена. Причината за това не е единствено в напредването на възрастта, а главно в честите намеси на всевъзможни експерти по естетична дерматология, които се грижат водещата да не остарява. Изглежда, тя към този момент има усъвършенствания даже по зъбите. Говори се, че звездата на " На кафе " не пропущала и седмица, без да прави корекции по външността си. Резултатът е, че към този момент не наподобява на себе си. Но въпреки всичко би трябвало да се признае, че на 52 години Гала няма нито една гънка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР